Salva Racero – Vaig (Single Oficial) – Música en Català

Música en català – Salva Racero – Vaig (Single Oficial) 2019

La millor música en català del 2019. Ara li tota a Salva Racero – Vaig (Single Oficial)

«Vaig» és el primer single del pròxim àlbum de Salva Racero. Ja disponible: Spotify: https://spoti.fi/2JYOF3k iTunes: https://apple.co/2I0j2Ee Amazon: https://amzn.to/2JP7oyy Lletra: M’he despertat d’un somni estrany, era tan lluny però tan real… La llum m’encega, no dubtaré. Vols vindre amb mi? t’esperaré. Jo hi vaig, vaig, vaig. Vols vindre amb mi? Jo hi vaig, vaig, vaig. Siguem més lliures, obrim les portes, saltem barreres, unim les forces. La sintonia és la que ens mola, jo sé el que busques, jo sé el que vols. Jo hi vaig, vaig, vaig. Camino lliure, hi vaig, vaig, vaig. Ningú ens aturarà, caminarem plegats. Un somni compartit, ens fa més forts que mai. Tu saps prou bé que hi vaig, vaig, vaig, no ho dubtis, que jo hi vaig, vaig, vaig. Ningú ens aturarà, caminarem plegats. Un somni compartit ens fa més forts que mai. Tu saps prou bé que hi vaig, vaig, vaig, no en dubtis, que jo hi vaig, vaig, vaig. Tot meditant a cada pas, Vaig escrivint un nou demà. Et sento amb mi a cada instant i em fas sentir molt gran, tan gran que hi vaig, vaig, vaig. Vols vindre amb mi? Jo hi vaig, vaig, vaig. Ningú ens aturarà, caminarem plegats. Un somni compartit ens fa més forts que mai. Tu saps prou bé que hi vaig, vaig, vaig, no en dubtis, que jo hi vaig, vaig, vaig. Ningú ens aturarà, caminarem plegats. Un somni compartit ens fa més forts que mai. Tu saps prou bé que hi vaig, vaig, vaig, no en dubtis, que jo hi vaig, vaig, vaig. Ningú ens aturarà, ohhhh!!! Siguem més lliures, obrim les portes, saltem barreres, unim les forces. La sintonia és la que ens mola, jo sé el que busques, sé com et mous. I camino lliure… hi vaig, vaig, vaig. Ningú ens aturarà…………….ohhhhhh!!!! Tu saps prou bé que hi vaig, vaig, vaig, no en dubtis, que jo vaig, vaig, vaig. Ningú ens aturarà…………….ohhhhhh!!!! camino lliure… hi vaig, vaig, vaig, no en dubtis, que jo hi vaig, vaig, vaig. Ningú ens aturarà. Subscriu-te al nostre canal i gaudeix més bona música!!! http://bit.ly/1Ed35yb

 

Vídeo música en català d’Salva Racero – Vaig (Single Oficial)

 

Fonts i crèdits d’aquesta cançó

Aquesta cançó pertany al canal de Youtube de Satélite K

 

Deja un comentario