Bongo Botrako – Lluna (feat. Joan Garriga) – Música en Català

Música en català – Bongo Botrako – Lluna (feat. Joan Garriga) 2019

La millor música en català del 2019. Ara li tota a Bongo Botrako – Lluna (feat. Joan Garriga)

Canción «Lluna» de Bongo Botrako, incluida en su segundo disco «Revoltosa» (Kasba Music, 2012). Letra y música de Uri Giné. Con la colaboración de Joan Garriga de La Troba Kung-Fú. Lluna (feat. Joan Garriga) La vida no t’espera desperta i llença’t-hi de cap Si el temps vol anar de pressa gaudeix de cada instant No duc més equipatge no em cal, ara ja sé volar La llum que sempre em guia allà on s’acaba el mar Lluna somia les nits d’estiu rogent com s’atura el temps Lluna bonica el món ja no és tan lleig, no te’n vagis més Queda’t al meu costat, no te’n vagis més lluna, lluna Queda’t al meu costat, no te’n vagis més lluna, lluna Vas néixer presonera la nit i el seu etern combat Tots els matins jo et deia queda’t al meu costat Despert de nit i dia mai més jo vaig poder esbrinar Com ho feia, com distingia el somni de la realitat Lluna somia…

 

Vídeo música en català d’Bongo Botrako – Lluna (feat. Joan Garriga)

 

Fonts i crèdits d’aquesta cançó

Aquesta cançó pertany al canal de Youtube de Bongo Botrako

 

Deja un comentario